Ik ben Sarah Hudson.

Ik heb met veel verschillende mensen gewerkt, variërend van jonge atleten tot oudere patiënten waarbij ik huisbezoeken heb gedaan. De combinatie van mijn kennis, ervaring en visie betekent dat ik het lichaam als geheel zie op het gebied van beweging. Hierdoor heb ik een goed oog ontwikkeld voor bewegingen die aanwijzingen kunnen geven over de ware oorzaak van klachten.

Vanuit de twee opleidingen die ik heb gevolgd heb ik brede kennis en ervaring opgedaan met sportletsels. Zo maakte ik ondermeer deel uit van het paramedisch team van Rugby Club DIOK in Leiden. Ook heb ik gewerkt als trainer / coördinator voor het regionale talentencentrum van de Nederlandse Rugbybond.

Ik ben in Leiden geboren en getogen. Na de middelbare school op het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest volgde ik de opleiding Lichamelijke Opvoeding in Den Haag aan de HALO. Daar heb ik veel geleerd over bewegingen analyseren en hoe instructies voor beweging te geven. Ook heb ik een groot aantal verschillende sporten mogen ervaren als deelnemer. Hier werd ook mijn interesse voor didactiek, theorie van sport en sportspychologie gewekt.

Na de HALO startte ik in 2010 aan de Hogeschool van Leiden met de opleiding fysiotherapie. Deze opleiding omvat ook veel verschillende stages, van reguliere eerstelijns praktijken en tweedelijns revalidatie.

Buiten de fysiotherapie heb ik mij onder andere bezig gehouden met management van de heren 1 van Rugbyclub DIOK spelend op ereklasse niveau. Beleidsmatig rondom de (para)medische staf van Rugbyclub DIOK heb ik ook een steentje bijgedragen. Buiten sport en management geniet ik ook van tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden, daarnaast breng ik graag veel tijd buiten door.

Hoewel ik in Nederland geboren en getogen ben verraad mijn achternaam een Britse afkomst. Van huis uit ben ik Engelstalig opgevoed. Ik beheers dan ook zowel Nederlands als Engels.